Tid til forandring med et nyt badeværelse!

Er dit hus af ældre dato, eller ønsker du blot af få renoveret dit nuværende badeværelse? Hos Klejtrup VVS tilbyder vi totalløsninger inden for badeværelser. Her sørger vi for koordineringen af alle håndværkere, tidsplan m.m. Skal vi montere dit nye badeværelse, guider vi dig igennem de forskellige udbyderes bademiljøer, ud fra dine ønsker og behov guider, så du kan nyde dit nye badeværelse mange år frem.

Nogle af vores leverandører er blandt andet:

  • » Gustav Berg
  • » Ifö
  • » Hans Gruhe
  • » Oras
  • » Vola – Arne Jacobsen Design

Uanset om du ønsker standardløsninger, et flot design eller noget helt tredje, så har vi mange års erfaring med at skræddersy individuelle løsninger for vores kunder, som både består af private og erhvervsdrivende virksomheder.

Kontakt os med din opgave

Ønsker du et nyt badeværelse, så lad os udføre arbejdet for dig. Vi er en stabil & kompetent samarbejdspartner med mange års erfaring inden for VVS-faget, der holder dig underrettet igennem hele arbejdsprocessen, så du får det badeværelse du ønsker. Med adresse i Hobro servicerer vi i området omkring Hobro og Viborg. Bor du derfor i området, giver vi gerne et uforpligtende tilbud. 

Vi kan også hjælpe dig med montering af gulvvarme!