Varm huset op med gulvvarme!

Ønsker du gulvvarme på badeværelse, bryggerset eller på børneværelset, uanset hvilket rum du ønsker gulvvarme i, kan vi montere gulvvarme i hele hjemmet. Er du træt af radiatorerne kan gulvvarme være et fint alternativ, fordi du ikke behøver andre former for varmekilder som eksempelvis brændeovn.

Vi monterer gulvvarme på betonfundamenter, flamingounderlag m.m. dette varierer alt efter husets opbygning - vi kan klare alle typer underlag. Når rørene er monteret, kan du begynde at bruge dit gulvvarmeanlæg.

Vores leverandør er Ao Johansen, som får leveret alle materialer fra Wavin, der er et anerkendt mærke inden for gulvvarme.

Kompetent håndværk er en selvfølge!

Vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, så vores kunder trygt kan kontakte os i forbindelse med andre typer opgaver. Service og grundig rådgivning er derfor en del af pakken, hvis du ønsker os til at udføre arbejdet for dig.

Vi sikrer dig optimal varme

Skal vi fortælle dig om dine muligheder inden for gulvvarme, eller ønsker du et uforpligtende tilbud hører vi gerne fra dig. Vores medarbejdere har hjulpet mange af vores kunder i området omkring Hobro og Viborg. Vi har erfaringen og kompetencerne til at levere gode og holdbare løsninger.

Hvis du vil vide mere om fordelene ved gulvvarme, kan du læse mere hos Bolius her.

Vi kan også hjælpe dig med at få et nyt badeværelse!